Neamţ: Podul unui bloc din Piatra Neamţ plin cu materiale inflamabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Podul unui bloc din Piatra Neamţ plin cu materiale inflamabile
Neamţ: Podul unui bloc din Piatra Neamţ plin cu materiale inflamabile

Sesizaţi de un cetăţean, pompierii au mai descoperit materiale combustibile şi o instalaţie electrică improvizată

O echipă a Inspecţiei de Prevenire a descoperit în podul unui bloc de 10 etaje din cartierul Dărmăneşti un depozit de materiale combustibile care puteau provoca un incendiu de proporţii. Iluminatul spaţiului era asigurat printr-o instalaţie electrică improvizată, iar pe întrega suprafaţă a podului erau depozitate materiale combustibile aparţinând locatarilor: saltele, lemne, butoaie din material plastic, materiale textile şi polistiren.

Preşedintele Asociaţiei proprietari şi proprietarilor materialelor depozitate în pod au primit 30 de zile pentru a face curăţenie. „Dacă nu se conformează, vinovaţii sunt pasibili de a fi  sancţionaţi cu amendă de la 1000 lei la 2500 de lei pentru depozitarea materialelor combustibile în podul imobilului, şi cu amendă de la 2500 de lei la 5000 de lei pentru folosirea de instalaţii electrice improvizate”, a precizat căpitanul Ioan Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Verificările pompierilor au avut loc în urma unei sesizări primite de la un cetăţean din oraş, care reclamase că în podul blocului erau depozitate materiale combustibile precum şi un grătar improvizat.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite