Neamţ: Piatra Neamţ, capitala hipismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Piatra Neamţ, capitala hipismului
Neamţ: Piatra Neamţ, capitala hipismului

Iubitorii sportului hipic pot participa la o nouă competiţie naţională organizată la Piatra Neamţ. Finalele Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole la seniori se vor desfăşura în

Iubitorii sportului hipic pot participa la o nouă competiţie naţională organizată la Piatra Neamţ. Finalele Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole la seniori se vor desfăşura în perioada 7-11 octombrie la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“, conform reprogramării Federaţiei Ecvestre Române.

„Iniţial, aceste finale erau programate la Sibiu, dar, din motive pentru care şi alte competiţii au fost mutate aici, şi anume calitatea slabă a suprafeţei de joc de la Sibiu şi timpul insuficient pentru refacerea acesteia, Federaţia a decis să mute competiţia la Piatra Neamţ“, a precizat Costache Lupu, preşedintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamţ.

În cadrul concursului vor fi desemnaţi campionii pe 2009 la toate probele importante de sărituri peste obstacole, la care sportivii au acumulat puncte în întreg sezonul competiţional. „Estimăm să se prezinte, ca de obicei, peste 80 de cai şi în jur de 50-60 de sportivi, care vor reprezenta toate cluburile importante din România“, a precizat Costache Lupu.

Judeţul Neamţ, bine reprezentat
De la Piatra Neamţ vor intra în finalele Campionatului Naţional şase sportivi: Sergiu Aştefănesei, Codruţ Onţanu, Ionuţ Ursache, Camelia Butnaru, Bogdan Ionescu, Sergiu Belciug.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite