Piatra Neamţ: A început evacuarea din căminul de la Liceul Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre cei aciuaţi în cămin se află mai multe familii cu copii mici
Printre cei aciuaţi în cămin se află mai multe familii cu copii mici

Locatarii căminului de nefamilişti de la Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamţ au fost treziţi, dimineaţă la ora 6.00, de poliţiştii comunitari, adunaţi la parterul blocului, legitimaţi şi selectaţi în vederea evacuării celor fără contract de la Primărie.

Blocul are instalaţia de iluminat defectă pe holuri şi casa scării, astfel încât acţiunea s-a desfăşurat la lumina lanternelor.

Citeşte şi:
Piatra Neamţ: Boschetarii de la Auto, evacuaţi de Poliţia Comunitară
Piatra Neamţ: Incendiu de la un reşou artizanal într-o clădire din curtea Liceului Auto

Printre cei care şi-au făcut locuinţă în acest cămin se aflau opt familii cu copii mici, mai mulţi necăsătoriţi, dar şi persoane care adăposteau câini în camere. Un astfel de patruped a fost adus la parter în braţe de o femeie, iar altul urla undeva într-o cameră de la etaj.

După triere, şeful Poliţiei Comunitare, Dumitru Crăiescu, a fixat ca termen ora 10.00 pentru ca persoanele fără documente care să le permită şederea în cămin să îşi facă bagajul şi să plece. „Urmează ca, până la ora 16.00, familiile cu copii, care reprezintă, într-adevăr, cazuri sociale, să fie mutate la parterul blocului, pentru a exista un control mai strict asupra lor. Celelalte etaje vor fi blocate, iar cei care nu îşi au rostul aici vor trebui să îşi caute alt adăpost“, a declarat Dumitru Cărăiescu.

Evacuarea căminului de la Liceul Auto a fos decisă în urma incendiului izbucnit marţi, 12 octombrie, de la un reşou improvizat lăsat în funcţiune nesupravegheat.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite