Neamţ: Ceahlăul-Oţelul: 0-2, într-un amical disputat la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În a doua repriză, antrenorul Mulţescu a rulat şapte jucători aflaţi în probe la formaţia gazdă

Pentru nemţeni, meciul de pregătire disputat astăzi a fost un prilej de a urmări evoluţia mai multor jucători veniţi în probe la gruparea din Piatra Neamţ. Antrenorul Gigi Mulţescu a început meciul cu o formulă de echipă în care a fost folosit şi brazilianul Tiago Santos. Deşi prima parte a jocului a fost echilibrată, oaspeţii au plecat la cabine cu avantaj de un gol după reuşita sârbului Milan Perendija din minutul 37. 

Tehnicianul gazdelor a folosit repriza secundă pentru a vedea o echipă cu totul schimbată. Realizările jucătorilor testaţi de Ceahlăul au fost puţine, iar oaspeţii, mai omogeni, au mărit diferenţa în minutul 59 prin autogolul stopperului Paternotte.

Ceahlăul a început meciul cu Oţelul în formula: Lipitor (portar) – Burlacu, Forminte, Viţelaru, Barna  - Macovei, Bădescu, Cebotaru, Tiago Santos, Sofroni şi Doicaru.

În repriza a II-a, Mulţescu i-a trimis în teren pe: Bojan (portar)-  Dikaba, Paternotte, Viţelaru, Liviu Rusu - Prodan, Staicu, Fabron, Rudison –Dionisos şi Ibrahim.

De partea cealaltă, Oţelul a început meciul în formula: Baotic – Cârjă, Sârghi, Perendija, Siminic – N’Kongue, Viglianti, Mojsov, Silviu Ilie -  Paraschiv, Avram. Pe parcursul părţii a doua a jocului, Dorinel Munteanu i-a mai folosit pe Sârghi, Axente, Cojoc, Sălăgeanu, Golocevac, Giurgiu, Ibeh şi Antal.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite