Piatra Neamţ: Violator în serie extrădat din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Kollenman, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, a fost extrădat de Interpol din Italia, pentru executarea în ţară a pedepsei de 10 ani de închisoare, la care a fost condamnat de judecătorii români, în lipsă.

Kollenman a fost preluat de la autorităţile din Italia şi încarcerat în Arestul Secţiei nr. 22 Poliţie Bucureşti, în ziua de 5 iulie, urmând să fie transferat la penitenciarul în care va ispăşi întreaga pedeapsă. El a fost găsit vinovat după ce mai multe minore din Piatra Neamţ au reclamat că au fost sechestrate şi violate prin folosirea forţei. „Prin lipsire de libertate în mod ilegal şi prin folosirea violenţei, în perioada 2006-2007, Kollenman a întreţinut raporturi sexuale cu mai multe persoane, două dintre ele având vârsta de 14 ani“, a precizat Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Pronunţarea sentinţei a avut loc la sfârşitul lunii februarie 2009, când Kollenman era deja fugit în străinătate. El a fost dat în urmărire internaţională şi prins de forţele de poliţie din Italia, care l-au încarcerat şi l-au predat, apoi, poliţiştilor români.

Marcel Kollenman a mai fost implicat într-o serie de găinării, dar a scăpat de fiecare dată. La începutul anului 2006, el a obţinut un credit de la CEC în valoare de 20.000 de lei, cu acte falsificate. Deşi avea antecedente şi s-a demonstrat uzul de fals, Kollenman a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, iar prejudiciul a rămas în seama instituţiei bancare. În anul 2000, mai fusese condamnat la doi ani de închisoare, tot cu suspendare, pentru că a falsificat mai multe permise Soggiorno, de liberă şedere în Italia.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite