Piatra Neamţ: Şi-a incendiat maşina de supărare că nu o poate trece pe numele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul nu mai poate fi folosit decât ca fier vechi
Autoturismul nu mai poate fi folosit decât ca fier vechi

Un tânăr din Piatra Neamţ şi-a distrus maşina, dându-i foc, de supărare că nu putea să perfecteze actele de cumpărare. Tot azi, un autobuz a luat foc la circa cinci minute după ce a fost parcat.

Constantin Chelici (31 de ani) a scos maşina la marginea oraşului, pe un teren viran de pe strada Constantin Brâncoveanu, şi i-a aprins tapiţeria cu bricheta, astăzi, în jurul orei 13.00.

De la scaune, flăcările s-au extins la tot autoturismul. „Era supărat că a dat banii pe maşină, dar nu o putea trece pe numele lui, din cauză că persoana de la care a luat-o are datorii la Fisc“, a spus Vasile Amitrei (73 de ani), proprietarul unui scrânciob la care tânărul lucra ca şofer.

Maşina era un Ford Escort fabricat în 1996 şi din ea nu a mai rămas decât materiale bune de fier vechi. Pompierii au fost anunţaţi, prin 112, de un vecin, dar intervenţia lor nu a mai putut salva mare lucru din maşină.

Poliţiştii s-au deplasat şi ei la locul incendiului şi l-au preluat pe tânăr, pentru a-i lua declaraţii. „A fost condus la Poliţia Municipiului, pentru a se elucida toate împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Conform anchetatorilor, datorită faptului că incendierea a avut loc pe un teren viran şi, astfel, nu a fost creat un pericol public, dosarul de distrugere deschis de poliţişti va fi închis, cel mai probabil, prin dispunerea neînceperii urmăririi penale împotriva tânărului supărat.

Autobuz incendiat de la un scurtcircuit

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la motorul autobuzului

Tot azi, în jurul orei 16.00, un autobuz a luat foc la circa cinci minute după ce a fost parcat pe strada Bistriţei, în apropiere de locuinţa şoferului. „A luat foc compartimentul motorului şi au ars componentele din plastic, instalaţia electrică şi circa doi metri pătraţi din podea. Intervenţia pompierilor a limitat extinderea flăcărilor la habitaclu“, a declarat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite