Piatra Neamţ: Portretul robot al autorului furtului de tablouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care recunosc persoana din fotografie sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit la numărul de telefon 112.

Criminaliştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au realizat portretul robot al celui care a furat cele mai scumpe tablouri din vila de pe strada Ştefan cel Mare, în cel mai spectaculos jaf petrecut în ultima vreme în Piatra Neamţ, marţi, 17 mai. „Este un portret robot denumit de criminalişti portret vorbit, pentru că a fost realizat pe baza declaraţiilor proprietarei“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citeşte şi:

Hoţul de tablouri de patrimoniu din Piatra Neamţ nu a fost încă prins

Jaf de mare artă la Piatra Neamţ

Autorul jafului are în jur de 30 de ani şi înălţimea de 1,70-1,75 metri. A acţionat îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening negri, un hanorac închis la culoare şi adidaşi. „Persoanele care deţin informaţii cu privire la suspect sau care recunosc persoana din fotografie sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit 112!“, a mai spus Cătălina Bădeanu.

Până astăzi la prânz poliţiştii nu aveau alte informaţii noi în dosarul furtului celor nouă tablouri din casa familiei Stoiciu. „În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare în vederea identificării suspectului“, a încheiat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite