Piatra Neamţ: Pleşcan avea card bancar şi carnet de asigurat pe numele Viorel Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul realizator TV a prezentat poliţiştilor permisul de conducere al lui Răzvan Bobeanu şi apoi o copie xerox după o carte de identitate falsă. Gălăţeanul va fi trimis în judecată pentru că a condus fără permis şi şi-a falsificat identitatea.

Lui Viorel Pleşcan i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile formulate în noul dosar penal şi urmează să fie trimis în judecată, a precizat procuroarea Rada Lăpuşcă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Citeşte şi:
Piatra Neamţ: A stat ascuns 10 ani pe ecranul televizoarelor (UPDATE)

Cel care se dăduse drept Viorel Andrei timp de 10 ani şi apărea frecvent la televizor a recunoscut că a minţit poliţiştii că ar fi Răzvan Petrică Bobeanu, al cărui permis de conducere l-a prezentat ca fiind al lui, a mai precizat procuroarea Lăpuşcă. Viorel Pleşcan a susţinut, apoi, că a găsit permisul fostului deputat pe jos şi că nu i l-a mai restituit.

Observând nepotrivirea fizionomiei lui Pleşcan cu fotografia de pe permisul de conducere, poliţiştii au solicitat alte acte de identitate şi au primit o copie xerox după o carte de identitate pe numele Andrei Viorel, cu un CNP care începea 174, un card bancar şi un carnet de asigurat, ambele pe numele Andrei Viorel, dar cu un alt CNP, care începe cu 174. „A recunoscut că a pretins că este Bobeanu şi apoi Andrei doarece ştia că este condamnat definitiv pentru înşelăciune şi dat în urmărire internaţională, că nu are permis de conducere, că nu este căsătorit şi că trăieşte în concubinaj cu Mihaela Andrei, fostă Stafie“, a declarat Rada Lăpuşcă.

Mercedesul ultimul tip pe care îl conducea Pleşcan cu 155 kilometri la oră era proprietatea unei firme de leasing din Bucureşti, fiind dată pentru utilizare firmei Art Media Consulting, care aparţine Mihaelei Andrei şi este administrată de tatăl ei, Vasile Stafie.

Conform procuroarei Lăpuşcă, va fi sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ, pentru a fi făcute verificări în legătură cu identitatea însuşită de Viorel Pleşcan.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite