Piatra Neamţ: Elevii de la Şcoala 2 au făcut curăţenie în urma nesimţiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au adunat un morman de gunoaie în jumătate de oră
Elevii au adunat un morman de gunoaie în jumătate de oră

Două clase de la Şcoala nr. 2 Piatra Neamţ au adunat gunoaiele lăsate de trecătorii nesimţiţi pe Muntele Cozla, dimineaţă, în cadrul programului special dedicat Zilei Educaţiei.

Însoţiţi de dirigintele Anişoara Nuţu şi Luminiţa Stroia, cei 60 de elevi ai claselor a VIII-a A şi a VIII-a E au igienizat locul de sub punctul de belvedere amenajat între Colibele Haiducilor şi Terasa Gospodinelor şi zona Trei Căldări. „Am ales să facem ceva util în timpul ieşirii în natură programate pentru Ziua Educaţiei şi am luat cu noi saci pentru gunoi. În circa jumătate de oră am adunat mormanul acesta de mizerie, care strica priveliştea oraşului“, a precizat profesoara Anişoara Nuţu.

Elevii au acceptat cu dezinvoltură misiunea încredinţată, majoritatea dintre ei crezând în puterea exemplului. „Dacă ar fi participat la strâns gunoaiele lăsate de nesimţiţi mai mulţi elevi şi s-ar fi făcut curăţenie peste tot, persoanele certate cu bunul simţ ar ezita înainte de a mai arunca mizerie în locurile în care ieşim să ne simţim bine“, a spus Cristian Berbece, elev în clasa a VIII-a E.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite