PIATRA NEAMŢ: Au reînceput răzbunările prin incendierea maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost incendiată cel mai probabil cu benzină turnată pe capotă
Maşina a fost incendiată cel mai probabil cu benzină turnată pe capotă

Autoturismul fiului unei familii de comercianţi din Piatra Neamţ a fost incendiat, astă-noapte, în jurul orei 2.10, de autori necunoscuţi.

Maşina Hyundai Lantra aparţine lui Damian Petru Artimon, în vârstă de 23 de ani, şi era parcată pe Aleea Ulmilor, în faţa barului deţinut de fratele său.

Pentru stingerea incendiului şi pentru cercetări, la faţa locului s-au deplasat pompieri şi poliţişti criminalişti. „Focul a distrus 10% din capotă, 30% din bordul maşinii şi aripa dreaptă. În urma cercetărilor, s-a stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind plasarea intenţionată a focului“, a declarat căpitanul Iulian Jugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Valoarea pagubelor produse autoturismului a fost estimată de pompieri la 4.500 de lei. Maşina fusese adusă din Germania şi cumpărată la mâna a doua cu 8.000 de euro, în 2008.

Părinţii şi fratele lui Damian Petru deţin mai multe magazine şi baruri în Piatra Neamţ.

În Piatra Neamţ au avut loc mai multe incendieri de autoturisme, în anii 2005, 2006 şi 2008. O singură persoană, Cristian Chilat, din comuna Alexandru cel Bun, a fost găsită vinovată pentru una dintre incendierile din 2006 şi a fost condamnată la trei ani de închisoare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite