Piatra Neamţ: Accident spectaculos, în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer care părea beat a provocat un accident rutier în sensul giratoriu de lângă Casa de Cultură, după ce a ratat o altă tamponare în sensul giratoriu de la Vânătorul şi Pescarul, astăzi, în jurul orei 11.00.

Bărbatul, aflat la volanul unui Cielo înmatriculat BC 66 CAT, a tamponat un alt autoturism şi a spulberat sensul giratoriu de lângă Casa de Cultură, astăzi, în jurul orei 11.00. Circulaţia a fost blocată până când maşina care a produs accidentul, rămasă fără o roată,  a fost mutată pe marginea carosabilului.

Conform martorilor, accidentul a fost provocat intenţionat. „Şoferul autoturismului roşu este vinovat de producerea accidentului. A fost un accident intenţionat, care a rezultat după încercarea de avariere a unui alt autovehicul, în sensul giratoriu de la Vânătorul şi Pescarul. Autovehicul respectiv nu a fost însă avariat grav, având doar câteva zgârieturi pe bara din spate. Şoferul autoturismului Cielo părea sub influenţa băuturilor alcoolice, neputând să se ţină pe picioare“, a precizat Mihai Trofin, martor la accident.

Inspectrorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, spune însă că şoferul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. „V. Eugen, 54 de ani, din Piatra Neamţ, nu a acordat proritate de trecere în sensul giratoriu. Poliţiştii au văzut că nu se putea ţine pe picioare, l-au testat, dar a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a invocat o stare de oboseală. Accidentul este considerat o simplă tamponare. Însă maşina nu avea asigurarea obligatorie, nici inspecţia tehnică periodică. Şoferului i s-a reţinut permisul pentru o perioadă de 30 de zile, i s-a reţinut certificatul de înmatriculare, iar de pe maşină au fost luate plăcuţele de înmatriculare“, a precizat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite