Neamţ: Clubul Saki a adus 10 medalii la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Clubul Saki a adus 10 medalii la Piatra Neamţ
Neamţ: Clubul Saki a adus 10 medalii la Piatra Neamţ

Elevii pregătiţi de Dan Aanicăi au ocpat locuri pe podium la Campionatul European de karate desfăşurat anul acesta la Arad.


Clubul Saki Internaţional Karate Piatra Neamţ a fost prezent pe 17 octombrie cu 10 elevi la competiţia internaională care a reunit peste 500 de sportivi din Germania, Austria, Ungaria, Serbia, Croaţia , Slovenia, Muntenegru şi România. „A fost o competiţie foartre grea, dar sunt mulţumit de evoluţia sportivilor mei. Ştiam că vor avea rezultate bune pentru că ştiu cum i-am pregătit” spune Dan Aanicăi, antrenorul clubului pietrean.


 În urma probelor, Clubul Saki a obţinut  trei medalii de aur, două  de argint şi cinci de bronz. Dan Aanicăi, Bogdan Aanicăi, Alexandru Mihai, Cosmin Agrigoroaiei, Andreea Grumăzescu şi Lorena Gavriloaia sunt karatiştii pietreni care au obţinut locul I, II sau III la categoriile kata individual, kumite individual şi kumite echipe. „Pentru copii este ceva extraordinar să iei o medalie, iar pe cei mari premiile îi obligă să evolueze şi mai mult. Rezultatele la campionatele europene şi mondiale contează foarte mult ” a mai completat, Dan Aanicăi.


La finalul acestei săptămâni Alexandu Mihai, sportiv legitimat la Clubul Saki Internaţional va fi prezent la Open-ul Italiei. Competiţia este organizată de Federaţia W.K.C. şi speră  să obţină rezultate foarte bune.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite