Piatra Neamţ: Accident spectaculos pe Bulevardul Traian (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz de transport în comun a ricoşat dintr-o autoutilitară pe scările de acces la trotuar. Ambele autovehicule s-au răsucit la aproape 180 de grade. O singură persoană a fost rănită uşor.

Circulaţia a fost îngreunată pe Bulevardul Traian în urma unui accident spectaculos petrecut astăzi, în jurul orei 16.30. Coliziunea dintre un microbuz care transporta pasageri şi o autoutilitară a făcut ca ambele autovehicule să se răsucească. Microbuzul a urcat panta cu scări care urcă spre trotuar, iar autoutilitara s-a răsucit cu aproape 180 de grade şi a ajuns pe contrasens.

Microbuzul înmatriculat B 22 PJA se deplasa pe traseul Bloc 40 – Orion – Unic – Spital – BCR – Piaţa Mărăţei – 1 Mai – Şcoala nr. 9, iar autoutilitara este înmatriculată B 99 XBL. Din primele informaţii se pare că o singură persoană a fost rănită uşor. „Microbuzul se deplasa pe banda unu dinspre sensul giratoriu din intersecţia cu Strada Fermelor spre spital. A schimbat banda fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă în acelaşi sens pe banda doi“, a precizat inspectorul Lelian Andrieş, de la Biroul de Presă al IPJ Neamţ.

image
image
image
image
image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite