Petrecere cu sfârșit tragic pentru cinci tineri din Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui accident grav petrecut la Viișoara duminică dimineață, patru pasageri din mașina care îi ducea spre casă au ajuns la spital, iar unul a murit pe loc. Șoferul a scăpat volanul de sub control, iar autoturismul s-a oprit într-un autotren parcat în afara părții carosabile.

Cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 23 și 28 de ani se întorceau de la o discotecă într-o mașină marca Renault Clio. În jurul orei 3.00 dimineață, mașina condusă de C. Valeriu, de 25 de ani, din comuna Tașca, a părăsit drumul național și s-a izbit de un TIR încărcat cu lemne parcat în afara părții carosabile.

„Accidentul a fost cauzat de imprudența în conducere. Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice și urmează să fie stabilit dacă consumase alcool", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În urma impactului P. Ioan, de 28 de ani, din comuna Alexandru cel Bun a murit, iar șoferul și alți doi pasageri au fost transportați la spital cu politraumatisme, fracturi și leziuni interne. Tânărul care a decedat ocupa locul din centru-spate al mașinii. Cu leziuni mai ușoare, respectiv contuzie la gambă, a scăpat D. Andrei, de 25 de ani, din Piatra Neamț care ocupa locul din dreapta-spate al mașini.  

 La fața locului a fost solicitată și echipa de descarcerare a ISU Neamț.

„Am găsit o persoană încarcerată și am procedat la manevrele specificice, iar trei victime le-am predat ambulanței", a spus  plutonierul Constantin Lupei, de la ISU Neamț

Un pasager din spate, P. Constantin, de 25 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, fratele victimei decedate, a suferit politraumatisme și ruptură de rinichi, iar o tânără de 23 de ani, din comuna Tașca, pasager pe scaunul din dreapta șoferului a fost diagnosticată cu fractură de femur, comoție cerebral, traumatism toracic și fracturi costale.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite