Neamţ: Mită la Permise Auto (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Mită la Permise Auto (UPDATE)
Neamţ: Mită la Permise Auto (UPDATE)

Procurorii DNA Bacău au dovezi preliminare că de la Serviciul Neamţ au fost eliberate permise în schimbul unor sume de bani

Citeşte şi Control anticorupţie la Permise Auto

Ofiţerii anticorupţie au finalizat verificările la Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto

Verificările demarate ieri de procurorii Anticorupţie la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculări Vehicule Neamţ continuă şi astăzi. Anchetatorii cercetează funcţionari din cadrul serviciului, pentru că au eliberat permise în schimbul unor sume de bani primite de la persoane care nu au fost instruite şi nu au susţinut examenul de conducere. Urmărirea penală vizează şi adăugarea pe permise a unor categorii la cele existente, fără ca persoana să fi susţinut examenul de conducere. „Faptele cercetate constituie infracţiuni de dare şi luare de mită, trafic de influenţă şi fals intelectual şi fac obiectul unui dosar penal” au precizat reprezentanţii DNA Bacău.

Ghişee închise şi astăzi la Servicul Permise Auto

Nemţenii care au avut de preschimbat permise sau de înmatriculat autovehicule au venit degeaba la Serviciul Public Comunitar. Ghişeele sunt şi astăzi închise, pentru că procurii anticorupţie continuă ancheta începută miercuri dimineaţă. Dimineaţă, oamenii erau nelămuriţi cu privire la activitatea funcţionarilor, singura informaţie pe care o primeau fiind cea postată pe un afiş care anunţa că joi, 23 iulie, nu se lucrează cu publicul. Nici reprezentanţii DNA Bacău nu ştiau dacă activitatea la Serviciul Permise Neamţ va fi reluată mâine, totul depinzând de mersul cercetărilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite