Pe urmele hoţului de cartele telefonice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartelele telefonice sunt ţinta hoţului căutat de Poliţie
Cartelele telefonice sunt ţinta hoţului căutat de Poliţie

Oamenii legii nemţeni sunt pe urmele unui tânăr care de câteva zile încearcă să facă rost în mod fraudulos de cartele telefonice.

Bărbatul merge la chioşcurile de ziare şi solicită mai multe cartele de reîncărcare. După ce le achită, bărbatul găseşte diverse motive pentru a se răzgândi, doar că le înapoiază comercianţilor cartele contrafăcute sau anulate. Un astfel de caz s-a petrecut ieri la chioşcul de ziare din faţa Gării Piatra Neamţ.

Atenţie la bani falşi

„A cerut cinci cartele telefonice şi i-am zis că bonul de casă se eliberează doar la birourile noastre. A vrut banii înapoi. Când am văzut că seriile cartelelor nu sunt cele pe care i le-am vândut, am vrut să sun la Poliţie. A fugit înainte să văd numărul maşinii în care s-a urcat“, a povestit vânzătoarea. Poliţia este pe urmele făptaşului, despre care martorii susţin că e un tânăr înalt, atletic, blond, îmbrăcat cu o geacă din piele neagră.

Oamenii legii mai atrag atenţia că în oraş circulă de câteva zile mai multe bancnote false de 500 de lei. Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate avertizează atât comercianţii cât şi cumpărătorii să verifice seriile bancnotelor pe care le primesc. Cele contrafăcute sunt marcate cu aceeaşi serie, respectiv 051D0108085. Banii falşi au mai ajuns la Harghita, Neamţ, Iaşi şi Botoşani.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite