Patru nemţeni, ucişi de alcool la petrecerile de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nemţean a încercat să-şi impresioneze cunoscuţii la petrecerea de Revelion consumând alcool în exces
Un nemţean a încercat să-şi impresioneze cunoscuţii la petrecerea de Revelion consumând alcool în exces

Cel mai stupid caz este al romaşcanului Neculai Turcu care a pus rămăşag cu doi prieteni că poate bea mai mult decât ei doi la un loc.

Din cele şase morţi suspecte înregistrate de Poliţia Neamţ la trecerea în noul an, patru au fost provocate de alcool. Maricica Agache (52 de ani) este una dintre victimele răpuse de excesul de băutură.


Femeia a fost găsită decedată, în curtea casei, în prima zi a anului, la ora 9.20. „Persoana decedată în curtea imobilului era bolnavă psihic, avea deficienţe locomotorii şi era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice“, a precizat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Mort în timpul unui concurs de băut
Cel mai stupid caz este cel al unui romaşcan, Neculai Turcu, în vârstă de 48 de ani, căruia moartea i s-a tras de la un rămăşag făcut cu prietenii de pahar. „Bărbatul a pus pariu cu doi prieteni că poate să bea mai mult decât cei doi la un loc şi a băut până ce a murit“, a declarat comisarul Dragoş Bălău, şeful Poliţiei Roman. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei, un echipaj al Ambulanţei a încercat să salveze viaţa băutorului, dar nu a mai putut face nimic.

„Poliţia a fost sesizată de deces, prin serviciul 112, pe 1 ianuarie, la ora 17.25, de către o asistentă de la Serviciul de Ambulanţă Roman. Serviciul respectiv a fost solicitat să se deplaseze în faţa unei pensiuni de pe raza localităţii Horia, unde se afla Neculai T. S-au încercat manevre de resuscitare şi s-a constatat decesul“, a precizat Cătălina Bădeanu. O a treia victimă este din Zăneşti. Ion Muraru, în vârstă de 33 de ani, a fost la urat prin comună împreună cu mai mulţi prieteni, în noaptea de 31 decembrie, şi a consumat băuturi alcoolice în cantităţi mari. „Lui Ion M. i s-a făcut rău în timp ce se afla la urat, a fost adus de colegii lui acasă, unde a murit. Decesul a fost anunţat dimineaţă, la ora 8.00“, a declarat purtătoarea de cuvânt Bădeanu.


Un tânăr de 33 de ani a murit în timpul somnului

Un alt tânăr mort din cauza beţiei, Ion Manolache, în vârstă de 33 de ani, este din Buşteni şi venise la bunica lui din comuna Mărgineni. „În seara de 31 dececembrie, Ion M. a consumat băuturi alcoolice la domiciliul bunicii sale din comuna Mărgineni. I s-a făcut rău, s-a dus într-o cameră să se odihnească, iar dimineaţa, în jurul orei 9.00, a fost găsit decedat în pat“, a încheiat inspectorul principal Cătălina Bădeanu. Oamenii legii au clasificat toate decesele drept morţi accidentale.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite