Paradă cu cai de rasă prin centrul oraşului Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţiile hipice care se desfăşoară la Piatra Neamţ au alocat mijlocul acestei zile omagierii personalităţii antrenorului Virgil Bărbuceanu, de la moartea căruia s-au împlinit şapte ani, cu o defilarea cailor pe acorduri de fanfară prin oraş.

Un alai format din călăreţi, trăsuri şi o fanfară a parcurs, astăzi, de la ora 13.00, principalele artere ale oraşului Piatra Neamţ şi s-a oprit la cimitirul din apropierea Bazei Hipice, pentru a omagia personalitatea antrenorului Virgil Bărbuceanu, de la moartea căruia s-au împlinit şapte ani. „Am făcut un parastas conform tradiţiei, cu participarea tuturor sportivilor formaţi de antrenorul al cărui nume îl poartă baza hipică de la Piatra Neamţ“, a precizat Costache Lupu, preşedintele Clubului Sportiv Ecvestru.

Cupa TCE 3 Brazi, ediţia a II-a, şi Finala Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole „Trofeul Virgil Bărbuceanu“ au debutat cu probe joi după amiaza, vineri şi azi dimineaţă. Astăzi, la ora 15.00 va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei. Duminică vor avea loc cele mai importante întreceri, după care, la ora 17.00, va avea loc Festivitatea de premiere şi închidere a competiţiei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite