UPDATE FOTO Panică la Spitalul Judeţean Neamţ: pacienţi evacuaţi din cauza mirosului puternic de gaz. Vezi care era sursa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de pacienţi au fost scoşi pe holuri și mutați în alte saloane, iar accesul vizitatorilor în clădire n-a mai fost permis de firma de pază. Echipele de la E.ON au descoperit sursa mirosului după aproape jumătate de oră de căutări.

Update ora 18.45

Specialiștii de la E.On Gaz au detectat sursa mirosului de gaz care a băgat în sperieți pacienții și cadrele medicale ale spitalului. În spatele unității, un comerciant a golit conținutul unei butelii în zăpadă, iar mirosul de butan s-a propagat prin canalizarea din apropiere, până în interiorul spitalului.

„În saloanele unde se simțea mirosul am decis să deschidem geamurile și acum se face aerisirea. Nu mai este niciun pericol, iar cei de la E On Gaz sunt dispuși să ne ajute cu personal specializat peste noapte dacă va fi nevoie", a spus Lucian Ciobotaru, managerul Spitalului Județean de Urgențe Neamț.

Click pe poze pentru fotogalerie

Intrarea în Spital nu a mai fost permisă după ora 16.00

....................

Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ a fost în stare de alertă timp de aproape o oră, după ce angajaţii secţiei Chirurgie și de la Radiologie au reclamat astăzi, 20 februarie, în jurul orei 16.00, că simt un miros puternic de butan.

Peste 20 de pacienţi internaţi în saloanele secţiei au fost scoşi pe holuri, iar conducerea a luat în calcul chiar evacuarea întregii clădiri. După aproape jumătate de oră de căutări, echipele E.ON au reuşit să depisteze sursa mirosului.

Administratorul unei tonete situată în imediata apropiere a spitalului a golit o butelie de gaz în canalizare, iar mirosul puternic s-a răspândit până la etajele superioare ale spitalului.

Muncitorii au luat toate măsurile pentru degajarea rapidă a mirosului.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro pentru a afla detalii despre acest caz.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite