Panică într-un bloc din centrul orașului Piatra Neamț. Două etaje au fost cuprinse de fum FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul izbucnit în această dimineață în „Blocul Turn" Ozana i-a speriat pe locatarii de la etajele 3 și 4. Focul a izbucnit în spațiile de depozitare comune de pe casa scării.

Incendiul a fost anunțat la ora 7.30 de un locatar care a sunat la 112. La sosirea pompierilor, flăcările ieșeau din debaraua de la etajul patru unde fuseseră aprinse diverse obiecte depozitate.

image

Click pe poze pentru Galeria foto

„De 41 de ani numai probleme sunt în blocul ăsta. Nu vrea nimeni să punem interfon, deși în bloc sunt și firme care au sedii. Vin toți boschtarii pe casa scării, prin lifturi, ți-e și frică să umbli noaptea", a spus o locatară din bloc.

Pompierii au stins flăcările, și au asigurat evacuarea persoanelor pe casa scării. Problemele putea fi mult mai mari în condițiile în care ieșirea de urgență a blocului era blocată tocmai pentru a împiedica accesul oamenilor străzii care se aciuiau pet imp de noapte în bloc.

„La sosirea noastră incendiul se manifesta la etajele trei și patru, iar pe casa scării era un fum gros. Cauza incendiului este în curs de stabilire", a spus locotenentul Sergiu Țifui, de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite