Neamţ: Pacienţii, sătui de condiţiile din Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ascultat plângerile bolnavilor nemţeni, Vasile Pruteanu se întâlneşte astăzi cu reprezentanţii Sănătăţii din judeţ.

Şeful executivului nemţean i-a convocat astăzi, începând cu ora 12.00, în şedinţă de urgenţă, pe membrii Consiliului de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra Neamţ. „Zilnic aflu de la cetăţeni diferite reacţii, pozitive sau negative, cu privire la ce se întâmplă în Spital. Este evident că resursele financiare şi situaţia moştenită nu permit ca peste noapte să avem condiţiile pe care ni le dorim şi de aceea Consiliul Judeţean va fi consecvent şi va investi în modernizarea aparaturii şi condiţiilor din spital", a menţionat Vasile Pruteanu.

Şedinţa de astăzi a fost stabilită ca urmare a solicitărilor primite de la pacienţii care nu mai vor să plătească din propriile buzunare materialele sanitare. „Nu este normal ca omul care plăteşte asigurări de sănătate să vină cu medicamente de acasă şi trebuie să găsim soluţii pentru îndreptarea acestei situaţii. Trebuie să stabilim nişte priorităţi şi este evident că gravidele şi copiii se vor regăsi în aceste priorităţi", a adăugat Vasile Pruteanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite