Pacienți transportați cu autocamioanele ISU, pentru dializă, la spitalele din Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane din satele înzăpezite au avut nevoie de ajutorul mașinilor din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Oamenii erau în imposibilitatea de a ajunge la Roman sau Piatra Neamț ca să facă dializa la unitățile spitalicești.

Camioanele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au fost solicitate pentru transportul a șapte pacienți din zona comunei Valea Ursului, la granița cu județul Vaslui, la spitalul municipal din Roman. Intervenția a fost realizată și cu ajutorul ambulanțelor SMURD.

O altă persoană care a avut nevoie să se deplaseze la spital a fost transporatantă cu un camion al Detașamentului de Pompieri Petrodava din comuna Bârgăoani la Spitalul județean din Piatra Neamț.

„În aceleste localități accesul se poate realiza doar cu autocamionul de intervenție bine echipate", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Problemele au apărut după închiderea duminică la prânz a Drumului Național 15 D pe tronsonul care face legătura între Piatra Neamț - Roman și, mai departe spre Crăești (ieșirea din Neamț spre județul Vaslui).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite