PIATRA NEAMŢ: Participare record la Revelionul din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amplasarea scenei în faţa Teatrului Tineretului a avantajat participarea numeroasă
Amplasarea scenei în faţa Teatrului Tineretului a avantajat participarea numeroasă

Deşi spectacolul de Revelion organizat de municipalitate în faţa Teatrului Tineretului a fost unul de criză, circa 10.000 de pietreni au ieşit afară din case la miezul nopţii.

Atracţia principală a fost focul de artificii, întrucât concertul de Revelion organizat de municipalitate a fost anunţat ca fiind unul de criză. Singurele nume sonore de pe scenă au fost Vacanţa Mare şi trupa Mandinga. Aceasta din urmă a fost nevoită să părăsea oraşul Piatra Neamţ destul de în grabă, pentru că de la ora 0.30 a trebuit să cânte pe scena similară de la Roman. „Concertul n-a fost mare lucru. Artificiile au fost însă spectaculoase“, a spus Magda Meleşcanu, de 30 de ani, din Piatra Neamţ.
Primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a făcut Revelionul în Elveţia, iar în locul lui s-au adresat mulţimii cyti-managerul Bogdan Puşcaşu şi viceprimarul Dragoş Chitic. „Anul acesta a fost o participare record la spectacolul de Revelion. Eu cred că au fost prezenţi peste 10.000 de oameni în stradă“, a declarat viceprimarul Dragoş Chitic.
Deşi a fost unul de criză, cheltuielile totale cu acest spectacol au totalizat 50.000 de lei. „Ne-am gândit la un buget mai limitat. Pentru spectacol, care a inclus şi artificiile, plus şampania oferită publicului, cheltuielile au fost de 50.000 de lei“, a precizat Dragoş Chitic.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite