„Orașul fără iubire", la Biblioteca Județeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna viitoare, actrița participă la o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Studio
Săptămâna viitoare, actrița participă la o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Studio

Spectacolul este pus în scenă de clasa de actorie a Școlii Populare de Arte, coordonată de actrița Maria Hibovski

Clasa de actorie a Şcolii Populare de Arte din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare" organizează duminică, 21 noiembrie, un nou spectacol.  De la ora 17.00, la sala Teatrului de Joacă a Bibliotecii judeţene „G.T. Kirileanu" va avea loc o nouă reprezentaţie în cadrul stagiunii teatrale a tinerilor actori. Grupa mare a clasei de actorie, coordonată de actriţa Maria Hibovski, va prezenta spectacolul „Oraşul fără iubire", după Lev Ustinov. Din distribuţie fac parte Evelina Milea, Alexandru Scurtu, Anca Florea, Sabina Nica, Maria Borcilă, Bianca Iorga, Andra Creangă, Teodora Mireanu, Dan Baltag, Georgiana Sava, Mihnea Obrocea.

Coordonatoarea tinerilor actori ai Şcolii Populare de Arte, actriţa Maria Hibovski, se va confrunta cu o nouă provocare artistică săptămâna viitoare, la Piteşti, acolo unde va participa alături de compania teatrală „Tandem" la cea  de-a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio.

Evenimentul, care se desfăşoară în perioada 19-24 noiembrie, reuneşte unele dintre cele mai bune trupe de gen din România dar şi din Germania, Serbia sau Bulgaria. Maria Hibovski va participa cu spectacolul „Grotesc", pus în scenă de regizorul Gheorghe Hibovski după „Cântecele comice" de Vasile Alecsandri şi „Mioriţa", spun reprezentanții Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare". Maria Hibovski şi Teatrul „Tandem" sunt o prezenţă constantă la acest festival, participând în competiţie încă din 2006. De altfel, Maria a şi fost distinsă cu un premiu special al juriului pentru interpretare, în 2007, pentru prestaţia din „Omul-pubelă" şi cu un premiu de popularitate pentru „Sperietoarea" în 2006, ambele spectacole fiind în regia lui Gheorghe Hibovski. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite