UPDATE FOTO Olandezul Gerard Gordeau dă lecții de arte marțiale la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seminar international Budokai
Seminar international Budokai

În acest weekend are loc a patra ediție a seminarului internațional Budokai organizat de cluburile pietrene Takeda și Kamakura. Invitatul stagiului de pregătire este Gerard Gordeau, antrenorul campionilor de K 1 Daniel Ghiță, Ernesto Hoost sau Semmy Schilt.

Invitatul stagiului a fost Kancho Gerard Gordeau - 9 dan Kyokushin Budokai, olandezul fiind antrenorul lui Semmy Schilt și a lui Daniel Ghiță și sensei Duncan Smit - 1 dan Jitsu Brazilian (pregătește trupele la Interpol).

Seminar international Budokai

Click pe poze pentru fotogalerie

Cei doi olandezi vor veni și la ediția de anul viitor care va avea loc tot în luna noiembrie.

La final, toți participanții au primit diplome semnate de Gerard Gordeau. Organizatorii seminarului au fost Ionel Ioniță, președinte Takeda Club și Andi Neagu, președinte la clubul Kamakura.

---------------

Gerard Gordeau revine la Piatra Neamţ cu unul dintre discipolii săi, Duncan Smith, care va preda lecții de jiu-jitsu brazilian. Nivelul stagiului internațional aflat la a patra ediție se anunță deosebit în condițiile în care Gerard Gordeau este unul dintre cei mai titraţi antrenori de arte marţiale de contact din lume.

Iubitorii artelor marțiale full contact pot asista la demonstrațiile și antrenamentele care vor avea loc la sala sporturilor „Ceahlăul” sâmbătă şi duminică de la ora 11.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite