O nemţeancă a fost violată de patru tineri care au atacat-o în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei dintre violatori au fost reţinuţi de poliţişti
Trei dintre violatori au fost reţinuţi de poliţişti

Trei dintre atacatori au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă pentru viol, distrugere şi violare de domiciliu.

Ieri, 22 septembrie, în jurul orei 12.00, Secţia de Poliţie Rurală numărul 11 din Bicaz a fost sesizată despre faptul că, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, o femeie în vârstă de 40 de ani, din localitate, a fost victima infracţiunii de viol", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma cercetărilor s-a stabilit că patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, din comuna Tarcău, au intrat în timpul nopţii în casa femeii, pe care au violat-o.

„C.A., de 17 ani, Ţ. Lucian, de 20 de ani, şi D. Narcis, de 21 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, distrugere şi violare de domiciliu", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Cel de-al patrulea suspect, de 20 de ani, nu a fost găsit încă de poliţişti.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite