O minoră din Agapia este dispărută de la domiciliu de mai bine de o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Vasilica (15 ani) nu a mai ajuns acasă din data de 12 iunie. Atunci plecase să se plimbe cu sora mai mică în parcul din Târgu Neamţ. După ce lăsat-o pe micuţă în grija unei surori mai mari, minora de 15 ani a plecat să cumpere dulciuri şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii din Agapia au fost sesizaţi oficial despre dispariţia minorei miercuri, 27 iulie.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că pe 12 iunie, Antonie Vasilica a plecat de acasă împreună cu sora mai mică, în vârstă de 6 ani, pentru a se plimba în parcul din oraşul Tg. Neamţ.

„Aici s-au întâlnit cu sora mai mare în vârstă de 19 ani, pe care a rugat-o să aibă grijă de sora mai mică, întrucât merge la un magazin să cumpere dulciuri, dar nu s-a mai întors", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Antonie Vasilica a mai fost plecată de la domiciliu de patru ori, ultima dată în decembrie 2010. Atunci a fost găsită în oraşul Fălticeni.

Minora are 1,50 - 1,59 metri înălţime, corpolenţă atletică, părul vopsit roşcat, cu firul drept, de lungime medie, faţa ovală, frunte lată şi ochi căprui. Ca semn particular prezintă o cicatrice pe arcada ochiului stâng.

La momentul dipariţiei era îmbărcată cu un tricou de culoare mov, un hanorac de culoare albă si pantaloni tip reiat de culoare verde deschis. Minora era încălţată cu saboţi cu talpă de culoare crem şi barete negre.

Cei care pot da relaţii despre minora dispărută se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie sau pot apela numărul gratuit 112.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite