O femeie din Piatra Neamț a murit la două zile după ce s-a lovit de un scaun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cauză a fost deschis un dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte. Femeia fusese împinsă de concubin din pat, iar leziunile i-au fost provocate de lovitura suferită în cădere, de scaunul răsturnat lângă pat.  

Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată pe 5 ianuarie de medicii Spitalul Județean de Urgență că V. Elena, de 58 de ani, din Piatra Neamț, a fost adusă în stop cardio respirator resuscitat și comă profundă, dar în aceeași zi a decedat.

În urma efectuării necropsiei, medicii legisti au constatat că moartea femeii a fost violentă, fiind cauzată de un șoc hemoragic consecința a unui traumatism lombo - abdominal.

De asemenea, medicii specialiști au stabilit că leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin lovire cu şi de corp dur și au legătură directă condiționată de cauzalitate cu decesul femeii.

„Din cercetările efectuate polițistii au stabilit că, în seara de 2 ianuarie 2012,  în jurul orei 21.00, pe fondul consumului de alcool, M. Gabi, de 52 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, fără forme legale în municipiul Piatra Neamț, concubinul victimei, a împins-o pe femeie de pe pat, iar aceasta a căzut și s-a lovit de un scaun, care era răsturnat lângă pat", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, competent a efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite