Nunta săptămânii: Simona şi Costi Istrate şi-au unit destinele la începutul toamnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona și Costi Istrate
Simona și Costi Istrate

Simona Codescu (25 de ani) şi Costi Istrate (29 de ani) s-au cunoscut pe 1 septembrie 2006, la Chiojdu, zona Vălenii de Munte, într-un magazin care se numea „Succes". Aveau doi prieteni comuni, care acum le-au devenit şi naşi de cununie.

Simona și Costi Istrate

Click pe poze pentru fotogalerie

„Dacă ne-am cunoscut la început de toamnă, tot la început de toamnă ne-am şi căsătorit, după cinci ani. Am ales să facem nunta în Bucureşti pentru că soţul meu este de acolo şi petrecerea a avut loc la Aristocrat Events Hall", povesteşte Simona.

La fericitul eveniment au avut alături 220 de prieteni, rude şi oameni dragi care au vrut să se bucure împreună cu cei doi.

„A fost o zi unică şi am avut un tort foarte bun, pe care l-au lăudat toţi cei prezenţi. Am avut porumbei, covor alb, ne-au cântat Chorus Live Band, a fost ca-n poveşti", spune încântată mireasa.

Dansul mirilor a fost pe melodia „From this moment", duet Shania Twain cu Brian White, iar nuntaşii au furat-o pe Simona şi au dus-o în pădure. Au legat-o de un copac şi au aşteptat recompensa.

„Ca să mă răscumpere, Costi a cântat melodia «Ţi-am dat un inel» şi au râs cu toţii, mai ales că el are o voce foarte puternică", povesteşte amuzată Simona Istrate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite