Nu sunt drumuri blocate în judeţul Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii nemţeni vor monitoriza şi astăzi traficul din judeţ pentru a preveni accidentele
Poliţiştii nemţeni vor monitoriza şi astăzi traficul din judeţ pentru a preveni accidentele

Poliţiştii le recomandă, totuşi, şoferilor să circule prudent, să-şi doteze maşina corespunzător condiţiilor de iarnă din trafic şi să se informeze înainte de a pleca la drum despre situaţia traseului pe care urmează să circule.

În noaptea de 15 spre 16 decembrie, echipajele Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe drumurile naţionale şi judeţene pentru monitorizarea traficului rutier şi pentru a preveni eventualele probleme apărute în trafic din cauza condiţiilor meteo. Acţiunea de monitorizare va continua şi astăzi, în condiţiile în care codul galben emis pentru judeţul Neamţ expiră mâine, 17 decembrie, la ora 12.00.

Poliţiştii nemţeni le recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze apelând Comandamentul Central de Iarnă la numărul de telefon 021.9360. Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circulă în faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să-şi echipeze autovehiculele pentru deplasarea în condiţii de iarnă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite