Nemţenii votează medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Votează-ţi medicii cu care te mândreşti!
Votează-ţi medicii cu care te mândreşti!

Cititorii pot alege pe neamt.adevarul.ro cel mai bun doctor din judeţ. Miercuri, 19 noiembrie, s-a dat start vot în campania „Doctorii cu care se mândreşte Piatra Neamţ".

Doctorul Sorana Iftimia, şefa secţiei Neonatologie din cadrul Spitalului judeţean Neamţ a primit până acum cele mai multe nomijnalizări de la cititori. „Luptă pentru vieţile nou născuţilor cu probleme si a avut numeroase succcese. Este si un pediatru dedicat, cu multă răbdare şi înţelegere pentru condiţia de ...copil", a afirmat Paul unul dintre cititori. Andreea Popa a optat pentru medicii Sorana Iftimia şi Letiţia Damoc, şefa Serviciului judeţean de Ambulanţă. „Le consider dedicate profesiei, foarte bune profesional şi nişte oameni minunaţi, medici din vocaţie şi nu din interes", a scris cititoarea pe site-ul neamt.adevarul.ro

Votează doctorii cu care se mândreşte Piatra Neamț!

Argumentele cititorilor

Medicul Sorana Iftimia nu este singurul nominalizat de cititorii din Neamţ. „Doctorul Tudor Sălăvăstru, de la secţia Ginecologie este un medic deosebit!", este de părere Oana. Alţii cred că cei mai buni medici specialişti sunt Cristian Păsălău, şeful Unităţii de primiri Urgenţe de la Spitalul judeţean sau experimentatul medic chirurg Alexandru Juncu . „Doctorul Chisălău, de la chirurgie infantilă este un medic dedicat, mereu cu zâmbetul pe buze când intră în saloane, şi mai ales când vorbeşte cu copiii", este caracterizarea făcută pe neamt.adevarul.ro. „Doamna Rodica Gurău de la Neurologie este un medic de nota 10 care pune suflet în tot ceea ce face", a afirmat Teodora Samson.

Pe lista medicilor nominalizaţi în cadrul campaniei mai sunt Cristian Petrovici, Mihaela Voiculescu, Gheorghe Rugină, Gina Ţicală, Iulia Ilaş, Anton Viorel, Margareta Botez, Doiniţa Vararu, Iosif Koszeghi, Costache Andone, George Bararu, Daniela Rotaru, Eliza Margine.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite