Nemţenii pariază pe cai ca să iasă din criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima vreme, cel mai des se pariază la fotbal, dar câştigă teren şi alte tipuri de competiţii.

Jucătorii cei mai înfocaţi sunt tocmai cei care nu au venituri sigure, dar speră să dea marea „lovitură“. „Nu am serviciu de două luni. Am rămas şomer şi încerc să mai scot bani de cheltuială din pariuri. Câştig des, dar puţin, pentru că pun câte cinci lei pe un bilet“, a povestit Mihai B., un jucător care încearcă să ghicească rezultatele finale la meciurile de fotbal din weekend.

Suma medie pe care pariază jucătorii pietreni este 10 lei, care, pe un bilet tip sistem, le poate aduce câştiguri de zeci de milioane.  „Ultimul câştig a fost la noi de 10.000 de lei. În rest, se câştigă sume mici, pe bilete sigure. Încasările depăşesc tot timpul câştigul“, ne-a spus Anton Frenea, administratorul unei case de pariuri din oraş.

Încasări de 40.000 de lei

Tot administratorii caselor de pariuri spun că nu este momentul să facă bilanţul pentru că încasările lor sunt în creştere.
În ultimele două luni, încasările au fost cu 20% mai mari. „În ultima săptămână a fost şi Cupa României şi am avut clienţi.

Am încasat peste 40.000 de lei lunar. Eu sunt însă pregătit pentru mai mult pentru că pe 11 iunie începe Campionatul Mondial. Acolo, vor fi adevăratele mize“, a adăugat Anton Frenea. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, administratorii numărau în medie 30.000 de lei lunar, 

„Câştigi în câteva minute“

Preferatele pietrenilor pe biletele de pariuri rămân clasicele meciuri de fotbal. Însă, de mai bine de jumătate de an, cursele de câini şi cele de cai câştigă teren în faţa sporturilor de echipă.

„Este interesant că poţi paria în timp real şi în câteva minute poţi să te convingi dacă ai câştigat sau nu. Deocamdată eu nu am studiat şi acest domeniu, dar la fotbal nu pun niciodată la ghici. Trebuie să ai cunoştinţe în domeniu ca să poţi câştiga“, a explicat Irinel Potolea, jucător. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite