Nemţenii au stat la cozi pentru rudele din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au stat la coadă să trimită pachete în străinătate
Oamenii au stat la coadă să trimită pachete în străinătate

Criza se simte în buzunarul nemţenilor plecaţi la muncă în străinătate. De această dată nu au mai revenit în sânul familiei, ci au aşteptat de la cei dragi pachetele cu produse tradiţionale.

În aceste zile nemţenii au făcut coadă în faţa firmelor specializate pe transport internaţional. „ Eu am copii plecaţi în Anglia şi în acest an nu au mai putut să ajungă acasă, de asta le trimit eu două pachete cu produse din carne de porc. În acest an văd că-s mai mulţi oameni cu pachete. Ori sunt mai mulţi plecaţi în afara ţării, ori au venit mai puţini acasă, una din două", şi-a dat cu părerea romaşcanul Ioan Manea.

Oamenii sunt nemulţumiri de regulile care li se impun pentru transportul pachetelor. „Ne pun să aducem produsele în vid, da' ce eu nu am fabrică, să le pun în vid? Le fac acasă după reţeta bunicii că-s mai bune ca alea din comerţ", ne-a mărturisit Ramona Enea.

Revelion în Spania cu pachete din România

Unii au găsit o modalitate de a nu pierde timpul când aşteaptă la coadă. „ Dacă tot am venit la oraş facem şi cumpărăturile. Cât stau la coadă l-am trimis pe băiat la magazin să ia ce ne mai trebuie în casă", a spus Mărioara Tamaş, din comuna Oniceni, judeţul Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite