Nemţenii au luat cu asalt sălile de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele îşi menţin condiţia fizică cu antrenamente de aerobic
Doamnele îşi menţin condiţia fizică cu antrenamente de aerobic

Pentru a scăpa de kilogramele acumulate în plus de Sărbători, sute de oameni preferă să slăbească prin sport.

După ce s-au înfruptat în perioada Sărbătorilor de iarnă cu sărmăluţe, fripturi şi şorici, nemţenii se grăbesc să scape de surplusul de grăsimi acumulat. Odată cu începerea activităţii şi revenirea din concedii şi vacanţe, sălile de fitness şi aerobic din oraş s-au aglomerat.

„Întotdeauna după Sărbători avem mai mulţi clienţi. După un ospăţ de câteva zile consecutive se acumulează cam patru kilograme“, spune Marius Traistă, instructor de fitness.

Mişcare şi regim alimentar

Dacă femeile doresc să înlăture grăsimile de pe coapse sau abdomen, bărbaţii se luptă cu rotunjimea abdomenului. „Am venit la sală, că am pus ceva kilograme după Sărbători şi vreau să le dau jos“, povesteşte Mihai Cristescu, un tânăr inginer. Pentru rezultate optime, specialiştii recomandă mişcare de patru ori pe săptămână. În plus, este obligatorie şi o dietă corespunzătoare.

„Pentru scăderea în greutate recomand exerciţii cardio, adică alergare pe bandă, bicicletă sau bicicletă eliptică“, spune instructorul Marius Traistă. Tot pentru rezultate rapide, cei care lucrează la aparate vor trebui să apeleze la greutăţi mici şi să repete cât mai mult exerciţiile. Dacă sunt urmaţi paşii trasaţi de specialişti, aceştia spun că după o lună de muncă intensă la sală se poate reveni la silueta de dinaintea Sărbătorilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite