Nemțean încătușat pentru că a amenințat un tânăr cu un aparat cu electroșocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Bicaz au intervenit pentru a-l potoli pe un bărbat care își amenința victima cu un dispozitiv care producea șocuri electrice. Agresorul a fost dus la secție și s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și port, fără drept, în locuri publice, a acestui gen de aparat.

Poliția orașului Bicaz a fost solicitată să intervină vineri seară pentru aplanarea conflictului chiar de către tânărul în vârstă de 19 ani amenințat de către agresor.

Echipajul format dintr-un agent de poliție și un jandarm l-a identificat la fața locului pe S. Constantin, de 38 de ani, din orașul Bicaz.

„Întrucât bărbatul se manifesta violent, proferând în continuare amenințări la adresa părții vătămate.  s-a procedat la încătusarea sa si conducerea la sediul Poliției", se arată în comunicatul de presă al IPJ Neamț.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și port, fără drept, în locuri publice a unui dispozitiv pentru șocuri electrice.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite