Nemţean cercetat pentru trafic cu maşini închiriate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii prezenţi la faţa locului au demarat cercetările
Poliţiştii prezenţi la faţa locului au demarat cercetările

Bărbatul este din localitatea nemţeană Grumăzeşti şi este acuzat că vindea alături de alţi doi bucureşteni maşini închiriate de la diferite firme cu preţuri mult mai mici decât valoarea lor reală.

Vasile M. a fost prins în urma unor descinderi şi percheziţii în Capitală şi în judeţele Neamţ şi Vrancea. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Galaţi i-au prins pe cei trei bărbaţi ca fiind membrii unei grupări specializate în traficul cu autovehicule închiriate.

Descinderile au avut loc miercuri, 24 martie, iar cei trei suspecţi sunt cercetaţi pentru un prejudiciu de 300.000 de lei pentru faptul că închiriau diverse autoturisme şi autoutilitare pentru perioade mari de timp, pe care le vindeau pe cont propriu la un preţ cu mult sub cel real.

Vasile M., cetăţeanul nemţean implicat în afacere este cunoscut în Grumăzeşti ca fiind un om liniştit şi un bun gospodar. „Îl cunosc pe omul respectiv, dar sincer, până acum nu am auzit nimic rău despre el. Ştiu că are o firmă de panificaţie şi nu a mai avut probleme cu Poliţia", a declarat Constantin Mătasă, primarul comunei Grumăzeşti.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune calificată, urmând să fie duşi în faţa procurorilor din Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite