Neamţ: „Roşu şi Negru” la mare căutare în chioşcurile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: „Roşu şi Negru” la mare căutare în chioşcurile din oraş
Neamţ: „Roşu şi Negru” la mare căutare în chioşcurile din oraş

Cititorii pasionaţi şi-au întregit astăzi colecţia oferită de ziarul „Adevărul”

Romanul „Roşu şi Negru” a fost întrebat de la primele ore ale dimineţii la chioşcurile de ziare din Piatra Neamţ. Vânzătorii spun că romanul lui Stendhal oferit astăzi a fost printre cele mai solicitate opere din oferta de până acum a cărţilor distribuite împreună cu ziarul „Adevărul“.

„Am primit 100 de cărţi şi am dat deja mai bine de jumătate în prima oră. Până la prânz cred că epuizez tot stocul că se întreabă”, spune o chioşcăreasă din centrul oraşului.

„Eu mi-am făcut deja o obişnuinţă să caut joi dimineaţă cărţile de la Adevărul şi nu vreau să ratez vreun număr din colecţie“, a declarat educatoarea Mihaela Alupoaie.

Romanul „Roşu şi Negru“ semnat de Georges Stendhal a fost distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 10,99 lei. Romanul, încadrat în curent literar realist, prezintă faptele personajului Julien Sorel, un tânăr modest care se foloseşte de orice mijloc pentru a ajunge bogat. Titlul volumului arată contrastul dintre roba preotului şi uniforma militară şi introduce cititorul într-un bildungsroman.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite