Neamţul văzut de sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemţenii care cumpără cinci cărţi din seria „Jules Verne" pot vedea Piatra Neamţ de sus în acest weekend. Balonul Orange promovat de „Adevărul" a zburat aseară deasupra mănăstirii Văratec.

Prima ascensiune a balonului Orange în Neamţ a avut loc aseară, în jurul orei 18.00, deasupra mănăstirii Văratec din apropierea oraşului Târgu Neamţ. „Condiţiile meteo nu ne-au permis un zbor deasupra zonei, dar ne-am înălţat la aproximativ 50 de metri deasupra solului, de unde s-au putu admira atât complexul monahal, cât şi împrejurimile", a spus Mihai Ilie, pilotul balonului.

Este o experienţă unică, mai ales când simţi că pământul îţi fuge de sub picioare şi totul se face din ce în ce mai mic în urma ta. „Eu îmi scriam temele în casă şi m-a strigat bunica să văd balonul care zboară pe la noi. Ne-am adunat mai mulţi prieteni şi e foarte frumos. Dacă aş putea, aş zbura cu el la şcoală, aşa merg cu autobuzul", a spus încântat Ciprian Iacoboaia (9 ani), unul dintre micii curioşi care au admirat Balonul Orange la Văratec.

image

O altă şansă de a câştiga un zbor deasupra oraşului este să cumpăraţi cinci volume din seria „Jules Verne" de la Caravana Adevărul, care va poposi sâmbătă şi duminică în Piaţa Centrală din Piatra Neamţ. Veţi primi un talon pe care trebuie să-l completaţi şi veţi participa la tragerea la sorţi care vă poate aduce un loc în nacelă.

Balonul va fi ridicat la 50 de metri deasupra oraşului, iar programul zborurilor rezervate publicului în acest weekend este între orele 14.00 şi 21.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite