Jaf de 37.000 de lei la telegondola din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suma a fost extrasă din casieria instalaţiei de agrement în noaptea de duminică spre luni. Conducerea societăţii Perla Invest spune că vina principală este a casieriţei, care va plăti paguba din buzunar.

Casieria telegondolei din Piatra Neamţ a fost golită de 37.000 de lei în noaptea de duminică spre luni, 7 spre 8 august, iar poliţiştii au început o anchetă.

„Luni dimineaţa, în jurul orei 9.00, casieriţa care a venit la serviciu a sunat la numărul unic pentru urgenţe 112 şi a sesizat că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în casierie şi, din seif, au sustras 37.401 lei“, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Înainte de a acţiona, hoţii au întors camerele de filmat de deasupra casieriei, însă puteau să renunţe la acest gest pentru că oricum sistemul de înregistrare era defect de două săptămâni, iar conducerea comandase altul nou, care nu a ajuns încă. Au spart unul dintre geamurile casieriei, aflat între chioşcul din sticlă (casieria) şi o căsuţă din lemn, şi au sărit înăuntru.

Aflaţi ce noroc au avut hoţii când au vrut să spargă seiful, mâine dimineaţă, în Adevărul

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite