Neamţ: A vrut să îşi omoare tovarăşii de pahar cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Piatra Şoimului şi-a folosit maşina pe post de armă împotriva altor doi consăteni cu care se afla la un bar din localitate, duminică noaptea, în jurul orei 22.00.

Una dintre victime, Traian Bucur (18 ani), a fost internată într-o clinică din Iaşi cu şoc hemoragic şi fracturi la femurul drept şi la platou tibial drept. Un alt tânar a scăpat cu o rană uşoară. Autorul, Daniel Puiu, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de magistraţii Tribunalului Neamţ, sub acuzaţiile de tentativă de omor, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Conflictul a izbucnit, se pare, de la impresia lui Puiu că Bucur s-a uitat cam insistent la soţia lui. „Tânărul s-a urcat la volanul autoturismului său şi, cu intenţie, i-a lovit pe B. Traian şi S.I. (17 ani), care stăteau în faţa porţii barului, după care a părăsit locul accidentului“, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Poliţiştii l-au găsit pe Daniel Puiu abia în jurul orei 3.00, într-o pădure din localitate, când au văzut şi că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule în perioada martie-iulie 2011, a mai precizat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite