Neamț: Noi distribuitori pentru programul „Cornul și laptele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 50 de mii de elevi nemțeni beneficiază de programul guvernamental „Cornul și laptele”
Peste 50 de mii de elevi nemțeni beneficiază de programul guvernamental „Cornul și laptele”

Zilele acestea se semnează contractele cu firmele care au adjudecat procedura de achiziție

Peste 58 de mii de elevi nemțeni vor beneficia, anul acesta, de programul guvernamental „Cornul și laptele". Distribuirea produselor se făcea și până acum, dar pe baza unei negocieri directe, de către operatorii care adjudecaseră licitația de anul trecut. Consiliul Județean Neamț a finalizat licitația în vederea desemnării noilor operatori, iar acum se semnează contractele cu cele cinci firme care vor asigura distribuția pe cele nouă trasee stabilita la nivel de județ. Prețul ce va fi plătit pentru un pachet este de 1,17 lei, TVA inclus. Pe durata întregului an școlar, se estimează că în unitățile de învățământ nemțene vor ajunge peste 10 milioane de pachete.

Șeful Consiliului Județean dorește seriozitate maximă

Președintele Consiliului Județean Neamț, Vasile Pruteanu, cere operatorilor promptitudine și seriozitate maximă în modul în care se va face distribuirea produselor. „E vorba de produse care ajung în grădinițe și școli generale, așa că le cer administratorilor acestor firme să trateze această distribuție cu un interes special. Noi vom verifica periodic când și cum ajung aceste produse la copii și calitatea lor. Îmi doresc să nu avem niciun fel de probleme", spune șeful Legislativului nemțean.

Pînă la acest moment, în Neamț nu a fost înregistrat niciun incident în ceea ce privește respectarea procedurilor acestui program.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite