Neamţ: Weekend cu ghinion pentru doi şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii auto au avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce maşinile le-au luat foc în timp ce se aflau în trafic.

Cele două incendii au izbucnit sâmbătă după-amiaza, în comuna Vânători şi în municipiul Roman.

Pe 5 martie, în jurul orei 15.30, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, cinci subofiţeri şi o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic pe un drum forestier, spre Schitul Icoana - Mănăstirea Neamţ. Din cauza drumului, autospeciala nu a putut ajunge până la maşina în flăcări, pompierii militari lichidând incendiul cu ajutorul mijloacelor de primă intervenţie. Autoturismul a ars în proporţie de 90%, iar cauza a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric cu izolaţia deteriorată.

Tot sâmbătă, o oră mai târziu, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu cinci subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la anvelopa unui autobuz, aflat în trafic pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Roman.

În incendiu a ars anvelopa din partea stângă - faţă, pompierii militari reuşind să împiedice propagarea focului. cauza incendiului a fost o defecţiune a autobuzului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite