Neamţ: Viorel Pleşcan a prezentat permisul de conducere al unui fost deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care a fost oprit în trafic pentru că avea viteza de 155 de kilometri la oră, Viorel Pleşcan, cunoscut de pietreni ca Viorel Andrei, a prezentat permisul de conducere al fostului deputat Răzvan Bobeanu.

„Şoferul a prezentat un permis de conducere cu privire la care s-a stabilit, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, că nu-i aparţine, iar permisul era anulat", a precizat comisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

„Eu am avut un permis de conducere pe care nu l-am mai găsit în anul 2008. Am anunţat acest lucru la Poliţie, care l-a anulat pe cel pierdut şi mi-a făcut altul nou. În perioada aceea am avut emisiuni de campanie electorală, inclusiv cu Viorel Andrei. Dacă în timp ce eram la o ceafea în biroul directorului mi-a umblat cineva prin portofel, îmi schimb părerea despre el", a declarat Răzvan Bobeanu.

Avocata lui Pleşcan susţine însă că lucrurile sunt puţin diferite. „Nu a prezentat el acel permis de conducere. A fost, de fapt, o percheziţie şi documentul a fost găsit în torpedoul maşinii. Nicidecum nu a fost furat, era pur şi simplu acolo", a declarat Monica Anton.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite