Neamţ: Unul din cărăuşii peste Siret a murit înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Dogariu, membru al familiei care îi ajută pe săteni să traverseze Siretul cu barca, a fost găsit astăzi în apele râului.

Dispariţia tânărului în vârstă de 35 de ani a fost semnalată postului de poliţie Doljeşti duminică dimineaţă de către mama sa, Verona, o bătrână de 71 de ani. Femeia le-a spus poliţiştilor că fiul ei nu a mai ajuns acasă sâmbătă seară. Bărbatul avea o barcă proprie cu care obişnuia să traverseze oamenii peste râul Siret, din satul Buruienesti, către satul Tămăseni, prin locul denumit „ La prund".

"Din primele cercetări a reieşit că în ziua de 7 august, în jurul orei 17.00, bărbatul a traversat peste râu o persoană care a declarat că D. Dan era în stare vizibilă de ebrietate şi avea asupra sa o sticlă cu bere. Barca a fost găsită la circa 100 de metri în aval de locul pe unde obişnuia să traverseze apa", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma căutărilor, trupul bărbatului a fost găsit astăzi şi a fost transportat la Laboratorul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea condiţiilor care au dus la deces.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite