Neamţ: Un mort şi trei răniţi în urma unui accident grav produs în apropiere de Oşlobeni (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui microbuz de marfă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde a izbit frontal un autoturism în care erau trei femei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.00 pe Drumul Naţional 15 C, pe sectorul situat în afara localităţii Oşlobeni din comuna Bodeşti.

Şoferul unei autoutilitare de marfă, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens lovind frontal un autoturism marca Skoda care circula regulamentar pe direcţia Piatra Neamţ - Târgu Neamţ.

image

„În urma impactului a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcere  SMURD pentru a putea salva victimele rănite. C.F., o femeie de 63 de ani, din Târgu Neamţ, pasager pe scaunul din dreapta al autoturismului, a decedat la Spitalul judeţean din Piatra Neamţ", a precizat inspectorul Lelian Andrieş, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ.  

image

Din primele cercetări a reieşit că vinovat de producerea accidentului este A.P., de 23 de ani, din Ţibucani, şoferul autotutilitarei. Acesta circula cu viteză neadaptată la condiţiile de carosabil umed de pe tronsonul de drum.

„Pe numele conducătorului autoutilitarei a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală", a mai adăugat inspectorul Andrieş.

image

În urma accidentului au suferit răni atât şoferii celor două maşini, cât şi o tânără de 24 de ani, pasager în autoturismul Skoda. De asemenea, autovehicolele au fost avariate serios în urma coliziunii.

image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite