Neamţ: Un căruţaş şi-a rupt atelajul în două după ce a ieşit riscant din Drumul Boilor în DN15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite după impactul căruţei cu o maşină care circula regulamentar pe Drumul Naţional. Speriat de lovitură, calul a galopat aproape un kilometru tractând roţile din faţă ale căruţei şi a provocat un alt accident.

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.00 pe DN15, pe raza comunei Podoleni. Localniciul B.Neculai (68 de ani), conducătorul atelajului tractat de un cal, circula pe Drumul Boilor şi s-a angajat să traverseze şoseaua naţională fără să acorde prioritate de trecere unei maşini care rula pe direcţia Bacău-Piatra Neamţ.

„În urma impactului, căruţa s-a rupt, iar calul, tractând roţile din faţă, a luat-o la galop pe DN 15 şi, după circa 900 de metri, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar", a precizat inspectorul principal Cătălian Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Urmările grave au fost doar după primul accident din care au suferit răni căruţaşul, un pasager din atelaj şi o pietreancă de 55 de ani care era pasager în maşină. A doua coliziune s-a lăsat doar cu avarierea maşinii care a intrat în coliziune cu bidiviul speriat.

Nu a văzut maşina pe strada Luminii

În aceeaşi seară, pe raza comunei Zăneşti a avut loc un alt eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. La efectuarea virajului către stânga pe strada Luminii , P. Alexandru, un tânăr de de 19 ani, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism provocând un accident în urma căruia două tinere de 18 şi 23 de ani au ajuns la spital pentru îngrjiri medicale.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite