Neamţ: Un bărbat a ars de viu în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte, hornul s-a aprins, focul riscând să se extindă la întreaga casă, însă a fost văzut la timp de vecini, care au stins incendiul.

În această dimineaţă, pompierii nemţeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu în satul Luminiş din comuna Piatra Şoimului. Au reuşit să salveze un bărbat în vârstă de 76 de ani, care a ajuns la Urgenţe cu arsuri la nivelul feţei, însă nu au mai putut face nimic pentru fiul acestuia, care avea 52 de ani.

Incendiul a fost provocat de nişte probleme apărute la coşul casei. Cu o zi înainte hornul s-a aprins, dar a fost văzut la timp de vecini, care au intervenit pentru stingerea focului. Problemele nu i-au fost semnalate şi bărbatului în vârstă de 52 de ani, care, în momentul în care a ajuns acasă de la serviciu, a aprins focul şi s-a culcat.

„Tatăl său nici nu ştia că este acasă. Noi l-am descoperit carbonizat în momentul în care verificam să vedem dacă mai sunt alte surse de foc", a declarat Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Pe 25 ianuarie, pompierii nemţeni au intervenit în 11 astfel de cazuri, acesta fiind cel mai grav.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite