Neamţ: Transport ilegal de lemne depistat la Târgu Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 26 de ani a fost amendat cu 2000 de lei după ce a fost prins de poliţişti transportând lemne de foc fără documente.

Tânărul conducător auto a fost oprit de poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică pe raza oraşului Târgu Neamţ ieri seară, în jurul orei 19.30. Şoferul, S. Gheorghe, din comuna Pipirig, conducea o autoutilitară cu care transporta 3,5 metri cubi de lemne de foc.

Conducătorul auto nu a prezentat nici un fel de act personal, al autovehiculului sau de însoţire a mărfii transportate. S. Gheorghe a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2000 lei conform prevederilor Legii nr. 171/2010", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.   

De asemenea, poliţistii au constatat că şoferul nu deţine autorizaţia de transport pentru vehiculul deţinut. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite