Neamţ: Tinerii vor dansa în cluburi toată noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile sunt în fiecare an arhipline în noaptea de Revelion
Cluburile sunt în fiecare an arhipline în noaptea de Revelion

Localurile din oraş s-au pregătit din timp cu invitaţi speciali şi cine festive care pot costa până la 300 de lei.

Pietrenii care nu-şi permit să petreacă noaptea dintre ani nici în străinătate şi nici în staţiunile montane din ţară oscilează acum între a ieşi în centru de Revelion, a dansa într-unul din cluburile din oraş, sau a petrece acasă cu prietenii.

La cluburile din oraş aproape toate mesele sunt deja rezervate. „Invitatul special al serii va fi Jugaru Şucaru, iar clienţii participă şi la o tombolă în noaptea dintre ani. Vom avea toate genurile muzicale, de la ritmurile moderne, la vals şi tango, iar şampania este din partea casei. Cina de Revelion, cu trei feluri de mâncare şi desert, costă 270 lei, iar cei care vor numai un aperitiv şi desertul plătesc 150 de lei“, a spus Teodora Glavce, directorul clubului din Ştrandului Tineretului.

Artificii la miezul nopţii
La clubul de la ieşirea din oraş spre comuna Alexandru cel Bun, ultima noapte din an îi costă pe petrecăreţi 140 de lei, din care 50 de lei reprezintă un bon de consumaţie de la bar. Distracţia va fi asigurată de o trupă de animaţie, iar miezul nopţii va fi marcat printr-un foc de artificii. „Am rezervat deja pentru mine şi prietena mea. Nu vreau să stau acasă, cu părinţii, şi nici nu mi-am permis să merg la vreo cabană. Mi-am strâns banii pentru Revelion încă din octombrie“, a spus studentul Bogdan Iftimia.

Revelion acasă
Cele mai ieftine variante pentru trecerea în Noul An par să rămână fie spectacolul organizat de municipalitate în centru, fie o petrecere la domiciliu. Dacă Revelionul în aer liber nu le surâde tuturor pietrenilor din cauza frigului, cel petrecut la prieteni acasă pare să fie pe placul multora. „Ne adunăm la un prieten care stă la casă. Am pus câte 100 de lei de persoană pentru cumpărături şi sper să ne simţim bine. Vom trece şi prin centru, mai ales la focul de artificii, dar nu cred că stăm mult acolo“, recunoaşte Raluca Stan, psiholog.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite