Neamţ: Spectacol-maraton cu reclame de calitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii sunt aşteptaţi diseară la „Noaptea Devoratorilor de Publicitate“ de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Noaptea Devoratorilor de Publicitate“ revine pentru a doua oară în Piatra Neamţ cu o reprezentaţie de gală. Publicul are şansa să urmărească în această seară o selecţie cu cele mai interesante clipuri publicitare.

„Am fost o singură dată la un astfel de spectacol, cu ceva ani în urmă, pe litoral. Show-ul a fost într-un teatru de vară, iar publicul a rămas până dimineaţă să urmărească reclamele“, spune Mihaela Voicu, agent de vânzări. Evenimentul va începe la ora 21.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.„Intrarea este liberă, iar publicul poate intra cu o oră înainte de începerea spectacolului. Clipurile vor fi proiectate pe un ecran de dimensiuni mari, de 10 pe 12 metri, amplasat deasupra scenei şi vor fi prezentate în calupuri de câte 40 de minute“, spune Nicoleta Husaru, comunicator pentru Perla Invest şi ATM, principalii organizatori ai evenimentului. Spectacolul va dura până la 3.00 dimineaţă. În aceste condiţii, organizatorii au gândit ca în desfăşurarea manifestării să fie inserate şi prezentări, discuţii cu publicul şi pauze de vizionare. „Am lansat o invitaţie şi pentru Dan Chişu, producătorul acestui eveniment în România. Pauzele de câte zece minute stabilite între calupurile de reclame vor putea fi folosite atât pentru discuţii interactive cu publicul, cât şi ca relaxare pentru spectatori“, mai spune reprezentantul organizatorilor. Pe holurile Casei de Cultură vor fi amenajate şi puncte de vânzare cu răcoritoare sau popcorn.

Istoricul evenimentului

„Noaptea Devoratorilor de Publicitate“ este un proiect care promovează advertising-ul ca pe o formă neconvenţionala de artă şi divertisment.

În România, prima ediţie a avut loc în anul 1995, iar doi ani mai târziu au început turneele în ţară.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite